mt

Ininä #2

Katastrofaalinen ja jatkuvasti yhä vain paheneva hyttysuutistilanne on edelleen huonontunut.

Massiivisesta ylihyttysten hyökkäyksestä ja hyttysarmeijan pommista on tuskin selvitty kun sääsket ovat jo ehtineet kehittää nopealiikkeisen, äänettömän ja ”neuroottisen tehokkaan” kaupunkilaishyttysen, joka vaanii rappukäytävissä ja iskee talvellakin.

Nyt hyttysiä on tuhansia miljardeja ja ensimmäiset hyökkäävät jo joulukuussa. Ne piiloutuvat rengaskeinuihin, saalistavat erityisesti raskaana olevia naisia ja iskevät verenkiertoon tavalla, jota vain turistit eivät osaa pelätä.

Tällä vauhdilla hyttysuutisen määrä ylittää hyttysten määrän viimeistään marraskuussa, eikä hyttysuutisiakaan voi luotettavasti torjua suihkeilla, öljyillä, höyryillä, voiteilla, ansoilla, applikaatioilla, karkotteilla tai kotikonsteilla.

Vaikka hyttysennusteet ovat yhä vailla tieteellistä pohjaa, hyttysten määrän voi tietää korkeintaan jälkikäteen eikä kukaan edes ymmärrä mistä oikeastaan puhutaan, hyttysuutisia on siedettävä. Kuten asiantuntijat jaksavat muistuttaa: Sääsket ovat erittäin tärkeä osa median ruokavaliota. Ne ovat osa journalismia ja siksi niitä pitää olla.

Joten jos hyttysistä ei opi tykkäämään, on vain syötävä antihistamiinia, vedettävä sukkahousut tuulettimeen ja yritettävä totutella.


5.8.2016

Previous: Olympiahuuma
Next: Ensimmäisen maailman katastrofit