mt

Huuhaayliherkkyys

Saksalaisen yliopiston tutkimuksessa sähköallergiasta kertova dokumentti synnytti koehenkilöissä ohjelmassa kuvattuja oireita. Näitä olivat muun muassa levottomuus, jännittyneisyys, keskittymiskyvyn häiriöt ja raajojen kihelmöinti.

Dokumenttiherkät ry:n edustajan mukaan tutkimus vihdoin kiistattomasti osoittaa dokumenttien vaarallisuuden terveydelle. Dokumenttiherkkien mukaan dokumenttien säteilyn on useissa tutkimuksissa todettu aiheuttavan muun muassa levottomuutta, jännittyneisyyttä, keskittymiskyvyn häiriöitä ja raajojen kihelmöintiä.

Dokumenttien vaikutuksia ehkäiseviä kristalleja on jo saatavilla. Sairastuneita on mahdollista hoitaa lääkkeellä, joka on valmistettu veteen laimennetuista dokumenteista rytmikkäästi ravistamalla.


9.5.2013

Previous: Aseurheiluvarustelu
Next: Ininä