mt

Marsalkan sauva

Asevelvollisuuden kansantaloudellisia vaikutuksia tutkinut kansantaloustieteen professori Panu Poutvaara arvioi asevelvollisuuden todellisten kustannusten olevan yhteiskunnalle selvästi puolustusbudjettia suurempia.

Eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Juha Korkeaoja tietää laskemat vääriksi, vaikka ei olekaan niitä nähnyt.

– Kyllä kyse on laskuvirheestä. Näissä lähdetään aina siitä, että palkka-armeija olisi kovin pieni, Korkeaoja sanoo. (YLE Uutiset, 19.2.2010)

Korkeaojan mukaan Poutvaara ei ota huomioon Mannerheimin jättimäisen sukuelimen aiheuttamaa vääristymää maailmankaikkeudessa. Elimen läheisyydessä sekä matematiikka että logiikka taipuvat, ja siksi perinteinen ajattelu ei enää toimi. Esimerkiksi lukujen 314 ja 352 summa on Venäjävenäjävenäjä ja kolmannen pois suljetun laki kumoutuu kaikkien väittämien totuuden ollessa Mannerheim.

Viimeisten tutkimusten mukaan Mannerheimin sukuelimen vetovoima on niin suuri, ettei siltä pakene edes järjen valo.


19.2.2010

Previous: Liian vaikea #11
Next: Virka-avuttomat