mt

Liian vaikea #11

Vihreiden tietoyhteiskuntatyöryhmään valittu elokuvaohjaaja ja Espoon kaupunginvaltuutettu Kaisa Rastimo on oivaltanut, että asioiden kehittäminen ei saa olla vain asioista ymmärtävien yksinoikeus. Keksinnöstään intoutuneena Rastimo on kirjoittanut tekstin, jossa hän osoittaa paitsi tietämättömyytensä myös sen, ettei kavahda sekavien ja abstraktien vaatimusten esittämistä.

Vihreät ovat Rastimon filosofiasta innoissaan. Puolue haluaakin asettaa myös muiden alojen kehittämisestä vastuuseen ihmisiä, jotka eivät ymmärrä mitä ovat tekemässä ja jotka mieluiten ovat noin vuosisadan aikaansa jäljessä. Tulevaisuudessa lääkäreinä toimivat homeopaatit, biologiasta vastaavat kreationistit, psykologiaa kehittävät astrologit ja Suomea johtaa Matti Vanhanen.

Linjaus aiotaan julkistaa heti kun se on saanut kokoomuksen hyväksynnän.

Lisäksi "blogi" on Rastimolle liian vaikea käsite.


14.2.2010

Previous: Iik
Next: Marsalkan sauva