mt

Kuorosota

Suomen Kuvalehden haastatteleman "erään keskikokoisen seurakunnan kirkkoherran" mukaan säännöt kuorojen muodostamiselle ovat tiukat:

1990-luvulla en päästänyt amerikkalaista homokuoroa esiintymään kirkkoon. En lyönyt Raamatulla, mutta totesin että tällä perusteella ei kuoroja muodosteta. Ei ole mitään homokuoroja. On olemassa mieskuoroja ja sekakuoroja.

Olisi kannattanut lyödä Raamatulla. Jeesus yksiselitteisesti totesi, että kuoroja saa muodostaa vain sukupuolen perusteella.

Lapsikuorot, amatöörikuorot, ammattikuorot, kerhokuorot, eläkeläiskuorot, nuorisokuorot, koulujen kuorot, kamarikuorot, kansalliskuorot, gospelkuorot, sinfoniakuorot, ylioppilaskuorot, viihdekuorot, lausuntakuorot, balettikuorot, enkelikuorot sekä julkisuudessa esiintyneiden henkilöiden ympärille viihdeohjelmaa varten muodostetut kuorot joutuvat kaikki helvettiin.


13.12.2013

Previous: Vain televisiota
Next: Kentällä