mt

Liian laiskoja huippu-urheilijoiksi

Ylen haastatteleman asiantuntijan mukaan nykylapset ovat liian laiskoja huippu-urheilijoiksi. Korkea elintaso ja helppo elämä ovat johtaneet siihen, ettei lapsista ole huippu-urheilun vaatimaan omistautumiseen.

Nykynuoriso nurisee jo ensimmäisessä verensiirrossa, vaikka huipulle pääseminen edellyttää vuosien yhtämittaisia hormonihoitoja ja jatkuvaa lääkeaineiden väärinkäyttöä.

Asiantuntija huomauttaa, että moraalisen leväperäisyyden lisäksi huippu-urheilu vaatii jokapäiväistä harjoitusta vakavalla naamalla valehtelemisessa. Vain äärimmäisen omistautunut urheilija pystyy kuuntelemaan hartaasti kansallislaulua samaan aikaan, kun yllätystestien varalle peräsuoleen tungettu kusipussi puhkeaa ja Virosta hankittu virtsa valuu pitkin sisäreisiä.


19.1.2013

Previous: Liittovaltio
Next: Kielenholhous