mt

Suomalaisuuden ydin

Uuden-Seelannin sisäpoliittisessa väittelyssä liikenneministeri Gerry Brownlee esitti Suomen työttömyyden, henkirikosten ja heikon koulutuksen valtiona, jossa naisia ei kunnioiteta.

Nyt ministerin sihteeri joutuu selittämään lausuntoja suomalaismedialle, suomalaiset ovat alkaneet valistaa uusiseelantilaisia internetissä, Suomen suurlähetystö selvittää puheen tarkoitusta ja uusiseelantilaismedia ihmettelee suomalaisten reaktioita.

Poliitikko pilkkaa Suomea omien poliittisten päämääriensä ajamiseksi.

Epäonnekseen hän ei tiennyt, että suomalaisuuden ydin muodostuu pakonomaisesta kiinnostuksesta muiden suomalaisista sanomiin asioihin sekä vakaasta uskosta Suomen rajattomaan kadehtimiseen ja ihailuun kaikkialla maailmassa.

Ja jääkiekosta.


26.3.2012

Previous: Höyhensarja
Next: AD(HD) 2012