mt

Syrji suomalaista

Kokoomusvaikuttaja, ylipormestari Raimo Ilaskivi on huolissaan ulkomaalaisten kerjäläisten levittäytymisestä suomalaisten kerjäläisten alueille.

Jos kerjäämiseen ei haluta puuttua, mitä tulisi tehdä reviirijakojen suhteen? Antaako ulkomaalaisten jengien vallata maan pääkaupungin kaduilta ja toreilta omat alueensa, jotka kuuluvat vain heille ja joille ei edes syntyperäisillä suomalaisilla vähäosaisilla ole asiaa.

Ilaskiven mukaan kokoomus on nähnyt paljon vaivaa suomalaisen köyhälistön ylläpitämiseksi. Hän pitää kestämättömänä kehitystä, jossa maahantuontiköyhät syrjäyttävät kantaköyhät.

Suomalaisten köyhien kilpailuaseman parantamiseksi kokoomus aikoo järjestää Syrji suomalaista -kampanjan, jossa kotimaiset köyhät merkitään Köyhää Suomesta -joutsenlipulla. Tällä varmistetaan, että suomalainen tietää ohittavansa kadulla aidosti suomalaisen yhteiskunnan tuottaman köyhän. Samalla merkit auttavat viranomaisia tunnistamaan ja poistamaan maahantuontiköyhät katukuvasta.

Syrji suomalaista – niin veteraanit tekisivät.


6.11.2011

Previous: Ha-Ha-Halla-aho
Next: Arkirohkeus