mt

Aamurehti

Heinäkuussa Aamulehti totesi verkon sisällön ala-arvoiseksi.

Paljonhan siellä on hauskaa, mutta vähän ihmisten elämän kannalta välttämätöntä sisältöä. Muutenkin verkon sisällöistä suuri osa on täyttä roskaa. (Aamulehti, 4.7.2011)

Kannanoton jälkeen Aamulehti on muun muassa julkaissut joukkomurhat pihtaavien nuorten naisten syyksi julistavan mielipidekirjoituksen, puolustanut kirjoitusta toteamalla, etteivät kyseenalaiset syys-seuraussuhteet ja puutteelliset tiedot heikennä mielipiteen arvoa, ja kieltäytynyt oikaisemasta julkaisemaansa virheellistä tietoa Blockfest-musiikkitapahtumasta, mutta onnistunut julkaisemaan samaa aihetta koskevan kuvitteellisen henkilön mielipidekirjoituksen paperilehdessään.

Nyt Aamulehti mainosti homojen eheytysseminaareja kotimaan uutisissa.

Aamulehden arvio verkosta näyttää pohjautuvan ensisijaisesti Aamulehden verkkosivuihin.


13.9.2011

Previous: Keskustan romahdus
Next: Joko