mt

Suomi-Mikkonen-Suomi

Timo T. A. Mikkonen ja Nina Mikkonen kertovat julkisuudestaan.

– [Lasten tuominen julkisuuteen] on päätös, joka on syntynyt meistä riippumatta sen takia, että minä olen ansainnut julkisuudessa olemassaoloni 60-luvulta saakka. Minulla ei ole vaihtoehtoa. Se on kuin kuolemantuomio ja pysyy.

Käännös: Keinolla millä hyvänsä on aina yritetty joka paikkaan tunkea.

– Ei sitä tarvitse nähdä rasitteena - sehän on myös mahdollisuus. Kuten Timo sanoi, hänen kauttansa julkisuus tulee pakostakin mukaan. Tämä on myös hyvä tapa kasvattaa pojat siihen, että miten voidaan toimita ja selvitä (julkisuudessa.)

Käännös: Ei meillä oikeita taitojakaan ole.

– Onhan aivan erilaista elää julkisuudessa Timon kaltaisen ihmisen rinnalla, jonka julkisuusarvo on aivan huikea.

Käännös: Kukaan ei muistaisi, jos ei jatkuvasti muistutettaisi.


23.6.2011

Previous: Naisen asema
Next: Sirittäjät