mt

Afganistan

Kiire ja tarmo, jolla suomalaisministerit rientävät kiistämään tarpeen keskustelulle ja uudelleenarvioinnille, on suoraan verrannollinen siihen, kuinka paljon aihetta keskustelulle ja uudelleenarvioinnille todellisuudessa on.

Perjantaina Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak vihjaisi Helsingin Sanomien pääkirjoituksessa, että sisällissodassa hallituksen puolella taisteleva maa osallistuu sisällissotaan. Lauantaina ulkoministeri Alexander Stubb ja puolustusministeri Jyri Häkämies kiirehtivät tekemään selväksi, ettei Salonius-Pasternak tiedä mistä puhuu.

Viime viikolla suomalaisten ja ruotsalaisten rauhanturvaajien kimppuun hyökättiin kolmesti. Myös suomalaissotilaat vastasivat tuleen.


27.7.2009

Previous: Ruskeakieliset
Next: Sota ja asiantuntijat